Als je je parking, winkelruimte, magazijn, archiefruimte, bedrijfsterrein of kantoren… wenst te beveiligen dan heb je nood aan degelijk advies en de inschakeling van een professionele installateur gespecialiseerd in de beveiliging van bedrijven. De combinatie en installatie van bewakingscamera’s, alarmsysteem met centrale / meldkamer, sirene en de benodigde toegangscontrole moeten je al een stuk verder helpen.

Professionele beveiliging kan toegepast worden in tal van sectoren, denk maar aan de beveiliging van winkels in de retailsector, luchthavens, industriële sites, ziekenhuizen, militaire sites, pompstations, stations & spoorwegen, computer- en serverruimtes…

1. Professioneel advies

Een professionele alarminstallateur zal in samenspraak met de verantwoordelijke van het bedrijf alles in kaart brengen van wat er beveiligd dient te worden en waar de zwakke punten zich binnen de organisatie bevinden. Een erkend alarminstallateur zal een plan / voorstel indienen hoe de configuratie van de beveiliging er uit dient te zien. Vervolgens zal hij een bijhorende offerteindienen met een bestek van alle te installeren onderdelen van de installatie. Er zal een onderscheidt gemaakt tussen binnenbeveiliging en buitenbeveiliging.

2. Bewakingscamera

De installatie van videobewaking is onontbeerlijk voor de identificatie van ( ongewenste ) bezoekers. Alle beelden kunnen op een lokale server in de cloud opgenomen worden. Ze kunnen overal waar internettoegang of wifi is geraadpleegd worden op desktop pc’s, tablet en smartphones.