Cursus Frans Volksuniversiteit Den Haag.
Cursus Frans cours de conversation B1/B2. Woensdag 14 februari 2018. 12 lessen van 15, uur. Locatie: Zandvliet Lyceum. Cursus Modern Hebreeuws. Cursus Nederlands schrijfvaardigheid. Cursus Nederlands voor anderstaligen. Cursus kunst en cultuur. Cursus mens en maatschappij. Cursus computer en internet.
Leer de Franse taal met de taalcursus Frans bij het NTI.
Onder begeleiding van jouw persoonlijke docent leer je beter Frans spreken, schrijven en lezen. Cursus Frans, leer vloeiend Frans! Snel aan de slag met jouw Franse les? Bij NTI kun je elke dag starten met de cursus van jouw keuze.
Frans.
In de zomer biedt het Talencentrum intensieve cursussen aan. Deze cursussen hebben dezelfde inhoud als de praktische cursussen, maar worden overdag gegeven gedurende drie weken, 5 dagen per week. Intensieve cursus Frans 12. Intensieve cursus Frans 34. Intensieve cursus Frans 56.
Cursus Frans Taleninstituut Regina Coeli.
Vlot zakelijk Frans leren spreken. Wilt u Frans leren omdat u voor uw beroep veel contact heeft met Franstaligen? Een taaltraining bij Regina Coeli is dan een heel logische keuze. Onze native speakers leren u op een praktische manier echt communiceren in het Frans, wat uw vakgebied en doel ook zijn.
Cursus Frans Taalcursussen Frans Utrecht Babel.
In een taalcursus Frans bij Babel in Utrecht maak je kennis met deze prachtige taal en zorg je ervoor je zelfverzekerd Frans leert spreken en schrijven. Bekijk alle cursussen Frans. Bij Babel kun je ook een cursus Frans volgen als je niet zo goed Nederlands spreekt.
Cursus Frans in Enschede Taalswitch Twente.
Cursus Frans in een groep. Wilt u samen met andere cursisten uw taalniveau Frans verhogen in een prettige, ongedwongen sfeer? Dan is onze groepscursus Frans iets voor u. We verzorgen een cursus op elk niveau, dus voor beginners en gevorderden.
Taaltraining Frans: Frans beginners Talencentrum UvA Talen.
Na de training bent u in staat om korte gesprekken te voeren in het Frans en beschikt u over een basiskennis van de grammatica. Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Frans niveau 2.
Taalcursus Frans in Frankrijk.
Jongeren kunnen juist een Franse cursus doen waarbij veel activiteiten inbegrepen zijn, waardoor je niet alleen de taal, maar ook de Franse cultuur leert kennen! Vakantie, werk, hobby: allemaal redenen om eens goed Frans te leren. En dan ga je natuurlijk een taalcursus Frans doen en Frans leren in Frankrijk!
TaalNetwerk Cursus Frans.
Spoedcursus Engels / Nederlands. In Nederland hebben veel mensen een basis van de Franse taal geleerd op de middelbare school, maar helaas is deze kennis na een aantal jaar vaak weggezakt. Een cursus Frans is een ideale manier om het Frans opnieuw te leren spreken en schrijven.
Universelle Franse Cursus.
Al heel lang op zoek naar een cursus Frans om de weggezakte kennis op te halen of om toch eens met de Franse taal te gaan beginnen? Sta dan eens stil bij Le” français langue universelle” Deze voor volwassenen geschreven methode gaat uit van de volgende principes: Modern lesmateriaal Individuele begeleiding Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.