About

About

Bent u op zoek naar kantoorruimte tegen lage kosten?
Westoek heeft uw kantoor op maat tegen flexibele voorwaarden. Of u nu een unit zoekt van 15m2 of een afgescheiden verdieping voor uw eigen organisatie.

Een kantoor volgens uw voorwaarden

Huren bij Westoek betekent:
• Lage huisvestingskosten 
• Geen investeringen
• Een flexibele huurtermijn
• Flexibele metrages
• Wij zorgen, u onderneemt
• Uw eigen kantoren-netwerk 

Met bijna 20 jaar ervaring heeft de Westoek uitgebreide kennis opgedaan van bedrijfsverzamelgebouwen en Business Centers. Als geen ander kent zij de wensen van haar klanten en richt zij haar kantoren en diensten daarop in. Klik op een gebouw voor details over de betreffende vestiging.

Overzicht van onze diensten

Receptie 
Postverwerking 
Vergaderruimte 
Zakenadres
Privé-secretaresse 
Secretariaatswerkzaamheden
Notuleren
Tekstverwerking
Vreemde talen
Telefoonservice bij aanwezigheid
Fax- en E-mailservice
Kopieerservice
Inbindservice
Mailingen
Follow-up / telemarketing
Handling
Printservice (Laserprinter)
Catering (inclusief serveren)
Postbusservice
Frankeerservice
Verhuur meubilair
Schoonmaken van de kantoorunits
Sleutelservice

Vergaderen

n al onze vestigingen zijn verschillende spreekkamers en vergaderruimtes, waar u uw bezoek kunt ontvangen. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor koffie en/of thee.

De vergaderruimtes bieden plaats aan groepen van 4 tot 50 personen. Deze ruimtes zijn ook geschikt voor besprekingen, seminars en cursussen. 
Apparatuur zoals whiteboards, flipovers, overhead-projectoren & beamers zijn beschikbaar voor gebruikers tegen een kleine meerprijs.

Linkbuildingpicknicktafelslinkbuilding

Antwerpen, Mechelen of Brussel? Jij kiest!

Veel op de baan? Net een eigen onderneming op poten gezet? Of gewoon veel nood aan flexibiliteit? Onze coworking spaces zijn niet alleen het toonbeeld van inspirerend en kwalitatief kantoordesign, je vindt er ook de flexibiliteit en ruimte om efficiënt te werken.

Opleidingen

We bieden ookl kort- als langlopende opleidingen aan. Dit in 24 verschillende interessegebieden (=sectoren). Afhankelijk van de opleiding kan je overdag of ’s avonds les volgen. Bedrijven hebben ook toegang tot ons opleidingsaanbod. Daarnaast bieden we opleidingen en opleidingsadvies op maat aan. De opleidingen zijn zeer uiteenlopend van opleidingen excel tot beveiligingsopleidingen.