Artiest zoekt Feestneus

04Jul13
Neee!!!Kweet nie wi...Kan der wel mee weg.Zalig.Hele de max! (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

Dat de mens voorbestemd is tot feesten, dat hadden ze in Gent al langer door. In Veurne vonden ze het maar eens tijd om de Oost-Vlamingen nu bij te benen. Met het gelijknamig concept Artiest zoekt Feestneus hopen de organisatoren een nieuwe, culturele impuls te geven aan informele straatinitiatieven en -feestjes in onze regio.

Doel is ook om plaatselijk artistiek talent van alle soorten en maten meer kans te geven op publiek. Ben je een met cowboyboots geboren countryzanger, een plectrumgevoederde shoegazer, of slaap je op een koordje? Heb je bovendien een duidelijke link met de regio (Alveringem, De Panne, Koksijde, Nieuwpoort en Veurne)? Waag dan zeker je kans! Wie weet word je door de jury geselecteerd om in hun lijstje ‘te boeken en te betalen door 5-art’ te staan.

Deelnemen kan tot 30 september. Inschrijvingsformulieren en praktische details kan je opvragen bij 5-art (info@5-art.be, 058 53 37 60), of bij je lokale culturele dienst.

Ben je niet zo’n podiumbeest, maar show je toch al graag eens je creatieve skills? Waag je dan aan het ontwerp van een logo voor dit concept! De winnaar wordt eeuwige roem en 200 euro beloofd. Meer info vind je tevens bij 5-art.

0 Responses to “Artiest zoekt Feestneus”


  1. No Comments

Laat een reactie achter


Comment guidelines: No spamming, no profanity, and no flaming. Inappropriate comments will be deleted outright.
Social media


Instagram

Sponsors


Meest gedeeld

Agenda

Kalender

Admin