Spuitwerken JH De Doze gestart

04Jul12
Neee!!!Kweet nie wi...Kan der wel mee weg.Zalig.Hele de max! (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

We berichtten jullie hier eind mei over de ontwerpwedstrijd voor de nieuwe gevel van JH De Doze (Veurne). Uiteindelijk kwam niet één winnaar uit de bus, maar is gekozen om verschillende voorstellen te laten samensmelten. De spuitwerken gebeuren deze week, tijdens de ‘jongerencultuurweek’.

Simon Delahaye van Kustom Kolorz is maandag al begonnen met de gevel zelf en Tom ‘Pier’ Vandenberghe van Los Flammos gaf deze namiddag een workshop op het grasplein voor het jeugdhuis. Hij vertelde over het ontstaan en de geschiedenis van deze street art en bracht daarna ook de basistechnieken aan bij de aanwezige tieners.

Ook morgen en overmorgen kun je nog activiteiten meepikken tijdens deze jongerencultuurweek. Zo is er donderdag tussen 14 en 16 uur een initiatie djembé in het jeugdhuis en vrijdag is iedereen van harte welkom voor een drankje en een hapje op de officiële opening van de nieuwe gevel. Die vindt plaats om 19.30 uur, gevolgd door een optreden van Imperior de Percusion, om 20 uur.

0 Responses to “Spuitwerken JH De Doze gestart”


  1. No Comments

Laat een reactie achter


Comment guidelines: No spamming, no profanity, and no flaming. Inappropriate comments will be deleted outright.
Social media


Instagram

Sponsors


Meest gedeeld

Agenda

Kalender

Admin