Extreemlinks (5)

31May12
Neee!!!Kweet nie wi...Kan der wel mee weg.Zalig.Hele de max! (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

Na een zononvergoten weekend is het voor iedereen pijnlijk om terug te keren naar de harde, kille werkelijkheid. Voor de meisjes is het extra afkicken van terrasjes, zonnen en eindelijk wat adonissen te hebben kunnen aanschouwen. Daarom hebben we deze week zoals beloofd een trits links gezocht die de temperaturen opnieuw doen stijgen bij alle chica’s!

1. Facts and Hunks
Tijdens de blok zijn onze hersenen ontvankelijk voor een grote hoeveelheid aan kennis. Daarom is het misschien het ideale moment om je te richten tot factsandhunks.com, de tegenhanger van de Facts and Chicks van vorige week. Educatief én een streling voor het oog!

2. Men-Ups
De welbekende pin-up girls vormden een troost voor de soldaten in de Tweede Wereldoorlog. Ziehier de mannelijke variant om jullie wat op te beuren in deze moeilijke tijden: Men-Ups!

3. Hottest soccerplayers
Last but not least, geef ik jullie nog een link mee die het komende EK voetbal-leed wat zal verzachten. Onze vriendjes kijken dan wel naar de tactiek en de traptechnieken, als rasechte WAGs kunnen wij ons ondertussen concentreren op de studs die op het grasveld lopen. Hier alvast een overzichtje van enkele voetbalspelers waarmee ik ook wel eens zou gaan shotten!

0 Responses to “Extreemlinks (5)”


  1. No Comments

Laat een reactie achter


Comment guidelines: No spamming, no profanity, and no flaming. Inappropriate comments will be deleted outright.
Social media


Instagram

Sponsors


Meest gedeeld

Agenda

Kalender

Admin